O podjetju

Podjetje MG Metal je družinsko podjetje z več kot 20-letno tradicijo. Naša glavna dejavnost je obdelava na CNC strojih. S storitvami struženja in rezkanja se želimo približati tudi najzahtevnejšim kupcem. Specializirani smo za manjše serije, prav tako pa tudi za izdelavo prototipov, pri čemer našim naročnikom pomagamo s svojim znanjem in izkušnjami.

Posebna pozornost je namenjena vlaganju v razvoj , tehnologijo in znanje, naša vizija pa je slediti razvojnim trendom in s tem postati zanesljiv partner našim kupcem.

V podjetju pa je kakovost na prvem mestu, zato imamo vpeljan sistem kakovosti ISO 9001. S pomočjo standarda in stalnega nadzora nad kakovostjo našim kupcem zagotavljamo najvišjo kvaliteto, natančne in časovno točne dobave.

V podjetju pa se zavedamo tudi problematike kadrov. S tem namenom sodelujemo s Srednjo šolo Škofja Loka, kjer sodelujemo pri izobraževanju bodočih kovinarjev.

V podjetju se trudimo biti čim bolj ekološko usmerjeni, ogrevamo se z obnovljivimi viri energije, skrbno pa ravnamo tudi z odpadki ki nastajajo pri naši dejavnosti in s tem prispevamo k čistejšemu okolju in varovanju narave.